Att göra ett par byxor rättvisaAlva vet precis hur man gör!

en väska kommer sällan ensamMonika och Gittan ska välja sina, sedan är resten till salu, först här och så småningom på OM-TANKE i Lund.

Väska, modell mindre.

fina ord


Jag fick fina ord idag. Tack!

nummer 1


Jag har helt fräckt tagit mig friheten att, bara för att att hon ligger på sitt Nussetäcke, stjäla och publicera ännu en bild på världens finaste systerdotter.

mer på höst-temat

Hängselbyxor 84 cl

svampsäsongen stundarHängselklenging 84 cl

världens goaste emma


fler vimpelbeställningarTill Joel.

tusen och en kjol


nussebarn är bästDen här klänningen har nästan väntat på Alva sedan innan hon föddes. Nu fyller hon ett år och bilderna framkallar svåra längt i en gudmor!


ingenting är finarevariant på känt tema


Höstväska till mej själv

vimpelbeställning till astrid


Ellen + Nusse=forever and ever trueskolväska till maja


lördagsfestkjolKjol i Nusse-centilong.

babychord är snällt


Supermjuka hängselbyxor 86 cl.

säljes till högstbjudande

Var snäll och köp nu när jag gjort mig sånt besvär.Och FÖRLÅT, om jag säljer ett tyg som någon av er alla fina tygänglar har gett mig! Ibland måste man göra sånt som är svårt också.

rensning pågår!


Jag försöker göra ett ärligt tygrens, innan ledigheten och överflödstiden tar slut. Jag är så skrattretande enkelspårig, Kolla bara äppeltygerna! Jag vet att jag har haft orange också, som jag sytt slut av. Någon som har fler färger? Det är ju lika bra att fortsätta samla, nu när man börjat...

Det är meningen att det mesta av det här ska komma ut på Tradera, vi får se vad jag orkar. Annars hamnar det på Bakluckeloppis någon gång i höst. Syns det att varje hög är en halvmeter hög?

En del tyger förtjänar att göras något av. Annars är risken stor att ingen förstår hur vackra de är, när det bara finns en klippt liten snutt kvar. Det gråa är ett Sven Fristedt-tyg tror jag, rätta mig annars. Det är i allafall blommor, fåglar och äpplen, och signerat SF. Det gulsvarta är ett ljuvligt, följsamt bomullsdraperi i kanonsvalitet. Någon som behöver kuddfodral? Annars hamnar väl de också i låt-gå-högen.

lapp-abstinens


Men jag behöver inget lapptäcke 100x172 cm. Gör du?

någon slags ogenomtänkt prototyp


pimp my calendarnär ångan ändå är uppe...
...gör jag en tant-lång variant till mig själv.

Bubbelgumskjolar till Siw


RSS 2.0