Nussekuddar

Nu kan du köpa Nussekuddar i Beurlings webb-butik om du är kuddvars-nödig, men inte har vägarna förbi Malmö och butiken.
sengångarprojekt
Min halvfärdiga kudde (eller vad det nu blir) har legat på vardagsrumsgolvet i en vecka nu och det enda som hänt är att ett tunt lager damm rotat sig. ibland går det trögt.

till en av mina svamp-partners in crime


Fikakasse.

husesyn 2Äntligen!För ungefär hundra år sedan sydde jag de små skorna. Sen har de blivit liggande, tills det blev premiär igår. Äntligen!

byxor till Ellen


Muddbyxor 74 cl

promenadtakt

Jag fick en fin utmärkelse av Moi, som jag gläder mig åt medan jag väntar på att hinna sy. Tack!

Eftersom Nusse handlar mest om vad som Nussas än vem som gör det, så hoppar jag över att skriva det som skulle skrivas. Brukligt är, vad jag förstår, att skicka vidare, så det gör jag genom att tipsa om trevliga små bloggar som
t ex Broderibloggen, Balloonfajtahhh och Lina.OJ.Vår hos Beurling

Lite nytt och lite gammalt Nussat hittar du hos Beurling på Helmfeldtsgatan 3 i Malmö.

polkadots 2Jag modifierade blusmönstret lite, minskade okets bredd och sänkte axellutningen på ok-biten. Kragen blev bättre nu, men i gengäld blev blusen i tightaste laget över bysten. Jag satte en tryckknapp där det putar som bäst men när jag nös släppte knappen. Jag får nog prova att sy igen sprundet lite istället.


snurrkjol


Kjol i Nusse-centilong

polkadotsDet är roligt att göra egna mönster. I natt lärde jag mig två nya saker: konstruera knappsprund och sy krage. Kragen blev visserligen jättestor, men är definitivt en krage, med löst kragstånd och allt!

Blus i Nusse-centilong

All you need is love
Jacka med frihandsbroderi 84 cl

husesyn


Lapptäcke till Tuva

Tuva fick ett litet lapptäcke när hon föddes. Nu behövde hon ett större lapptäcke till sin växasäng. Och det är alltid roligast när man får fria händer.

Det kallas Ellen-abstinens, och är en allvarlig åkomma


RSS 2.0